Preguntes freqüents

Com comprar loteria?

  1. Tria el sorteig (només caldrà fer-ho si hi ha més d'un sorteig actiu)
  2. Tria la terminació
  3. Introdueix la quantitat
  4. Afegeix la tria a la cistella amb un clic al botó Afegir cistella.
  5. Si vols més terminacions, repeteix el procés.
  6. Per finalitzar la selecció de dècims i continuar la compra fes un clic al botó Tramitar Comanda.
  7. Si estàs registrat introdueix el teu correu electrònic i password i indica l'adreça on vols rebre la comanda.
  8. Si no estàs registrat, introdueix l'adreça on vols rebre la comanda.
  9. Per finalitzar quan es mostrin les dades de la teva adreça, tipus d'enviament, forma de pagament i detall de la comanda, fes un clic al botó Finalitzar Comanda.

Com puc escollir números diferents amb la mateixa terminació?

Només has de tornar a fer un clic al botó Afegir Cistella i s'afegirà una nova línia de comanda. Aquests dècims coincidiran amb la terminació amb els altres de la comanda però seran números diferents. La comanda t'arribarà en un únic sobre i despeses d'enviament.

Com crear o modificar una adreça d'enviament?

Has d'omplir, com a mínim, les dades obligatòries (marcades amb un asterisc) per indicar-nos l'adreça on vols rebre la comanda.

Dins de El meu compte podràs gestionar la teva agenda d'adreces afegint o modificant tantes adreces com tinguis.

Pots assignar cada comanda a una adreça diferent. Envia loteria a casa, a la feina, etc.

Com modifico una comanda?

Disposes d'unes 24 hores hàbils per a modificar la comanda, sempre i quan el estat de la comanda sigui Nou i no sigui una comanda pagada mitjançant targeta de crédit. Per a fer-ho tens que anar a l'opció Veure comandes obertes dins de El meu compte. Podràs eliminar terminacions o be canviar el nombre de dècims.

 

En el cas que la teva comanda sigui superior o igual a 1520 € i si encara no has realitzat la transfèrencia pots contactar amb nosaltres per modificar la comanda.  

Per què no puc modificar la comanda?

En el cas de que el import sigui inferior a 1520 € i a més l'estat de la teva comanda sigui En procés o Finalitzat ja no podràs efectuar cap modificació a la comanda i hauràs de realitzar una nova compra de loteria. Això també implica unes noves despeses d'enviament.

 

Les comandes pagades amb Contra reemborsament es poden modificar durant 24h. Les comandes pagades amb Targeta de crédit no se poden modificar ja que a partir de que son acceptades per la passarela del banc es descarreguen i preparen i el import pagat no es pot alterar. 

 

En el cas de que la teva comanda sigui superior o igual a 1520 € i si encara no has realitzat la transferència pots contactar amb nosaltres per modificar la comanda.

 

En el caso de que el importe sea inferior a 1520 € y además el estado de tu pedido sea En proceso o Finalizado ya no podrás efectuar ninguna modificación al mismo y tendrás que realizar una nueva compra de lotería. Esto implica también pagar de nuevo los gastos de envío.

 

Quin import tinc que pagar de despeses d'enviament?

Les despeses d'enviament cobreixen el cost de la companyia de transports i l'assegurança

Forma pagament / Destí Península i Balears Canàries, Ceuta i Melilla
Reemborsament (de 20 € fins a 1500€) 16€ 15 € -
Targeta de crèdit (de 20 € fins a 1500€) 11 € 19 €
Transferència/Ingrés (de 1520 € fins a 6000€) 16€ 11 € 19 €
Transferència/Ingrés (superior o igual a 6000€) gratuït gratuït

Com és realitza l'enviament i el pagament?

La forma de pagament "Contra reemborsament" únicament es vàlida per a comandes inferiors o igual a 1500€. Es necessari que tinguis a punt el import exacte per abonar-li al repartidor de Seur.

La forma de pagament "Targeta de crèdit" únicament es vàlida per a comandes inferiors o iguals a 1500€.

La forma de pagament "Transferència" és vàlida per a imports superiors o iguals a 1520€.

Per a les comandes superiors o igual a 1520 € s'ha d'efectuar una transferència o un ingrés a un dels tres comptes següents, indicant el número de comanda i el nom de la persona que ha efectuat la comanda: Exemple: 301050 - Josep Garcia Perearnau

Un cop efectuada la transferència o el ingrés i a partir de 72 hores hàbils, rebràs la comanda mitjançant un repartidor de Seur a l'adreça indicada.

BBVA

IBAN ES 33 0182 - 3254 - 61 - 0201514360

Banc de Sabadell

IBAN ES 19 0081 - 5200 -11 - 0001817387

Bankinter

IBAN ES 73 0128 - 0560 - 37 - 0100032366

 

Puc escollir un número concret?

Actualment no existeix l'opció d'escollir un número concret degut a que diàriament se'ns esgoten els números. Pots demanar-ho mitjançant el formulari de contacte i mirarem si el tenim i la seva disponibilitat ja que pot estar reservat per un altre client, tot i que lo més habitual es que ja se'ns hagi esgotat.

Com puc contactar amb La Bruixa d'Or?

Per a qualsevol tipus de consulta truca al 973 62 12 42, de dilluns a divendres, des de les 10h fins a les 14h i també des de les 16:30 fins a les 19:30h.

També pots contactar a través del formulari de contacte.

Horari de l'administració

Del 7 de gener fins al 14 de juny: de 10 a 14h i de 16:30h a 20h (dissabte tarda, diumenge i dilluns tancat)

Del 1 de juliol fins al 5 de gener: de 10 a 14h i de 16:30 a 20h (dissabtes, diumenges, 22 i 25 de desembre i 6 de gener tancat)

Consultar els festius locals i nacionals

No trobes la resposta? Contacta’ns

Política de cookies En esta web utilizamos cookies para darte una mejor navegación. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información aquí. Continuar